BAŞKAN GÜLTAK; SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak, gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, "Kadınlarımıza birçok proje yaptık.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 08:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak, gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, "Kadınlarımıza birçok proje yaptık. Bunlardan biri de mikro kredi desteğiydi. Biz dedik ki 'eğer iş yapmak istiyorsanız size mikro kredi' verelim. Şu ana kadar bin kadınımıza 5 milyonun üzerinde kredi verdik. Geldiler bizim kurslarımıza, yapacağı işi öğrendi ve bu işi yapmak istiyorum dedi. Bizde kredi desteği sunduk ve kadınlarımız para kazanmaya başladı" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam eden Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, parti teşkilatlarıyla birlikte, Serbest Bölge, Hal, Mahmudiye ve Karaduvar Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet ederek, yaptıkları hizmet ve projeleri anlatan Başkan Gültak, ayrıca Akdeniz Belediyespor ile Bin Evlerspor futbol maçını da izledi. Uluslararası Tüm Engelliler Hakları Koruma Derneği'ni ziyaret eden Gültak, 31 Mart’ta herkesten destek istedi.

“Bir çok mahallemizin düzelmesi için kentsel dönüşüm şart”

Mahmudiye Mahallesi'ndeki vatandaş buluşmasında konuşan Başkan Gültak, 5 yıllık hizmet süresinin artık sonuna doğru geldiğini söyledi. 5 yılda Akdeniz'e değer katacak çok iş yaptıklarını belirten Gültak, "Bir kere huzuru, barışı ve kardeşliği getirdik. Artık Akdeniz'de kavga, gürültü yok. Artık Akdeniz'de sen Kürtsün, sen Alevisin, sen Türksün diye ötelenmiyor. Her kesimin belediye başkanı olduğunu düşünüyorum. Huzur çok önemli. Huzur yoksa hiçbir şeyin önemi yok. Kentsel dönüşüm yaptık. İşte Çay Mahallesi bitti, Barış Mahallesinde bitmek üzere. İnşallah Haziran ayı gibi oradaki evleri de vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Kabul etsek de etmesek de bizim bölgemizdeki birçok mahallenin düzelmesi için kentsel dönüşüm şart. O zaman doğal gaz, alt yapı, park sorunu da kalmaz. Aksi takdirde bu mahalleler aynı kalır. Kim gelirse gelsin hizmet yapamaz. Bu yüzden biz kentsel dönüşüm projesini önemsiyoruz. İlk dediğimizde bizimle dalga geçtiler. 5 yılda bin konutu bitirdik. Bize 5 yıl daha verirseniz Barış, Bahçe ve Turgut Reis mahallelerinde yeni kentsel dönüşümler yapacağız. Ayrıca Çay ve Çilek mahallerinde dönüşüm devam edecek" diye konuştu.

“Akdeniz’i değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz”

Gençlere ve kadınlara çok önem verdiklerini vurgulayan Gültak, "Kadınlarımıza birçok proje yaptık. Bunlardan biri de mikro kredi desteğiydi. Biz dedik ki eğer iş yapmak istiyorsanız size mikro kredi verelim. Şu ana kadar bin kadınımıza 5 milyonun üzerinde kredi verdik. Geldi bizim kurslarımıza, yapacağı işi öğrendi ve bu işi yapmak istiyorum dedi. Bizde kredi desteği sunduk ve kadınlarımız para kazanmaya başladı. Bunlar daha önce yoktu. İmkan olan her yere spor tesisleri yaptık. Akdeniz'de havuz yoktu. Seçilir seçilmez 4 portatif havuz kurdurdum. Bu sayede 5 bin çocuğumuz yüzme öğrendi. Artık Akdeniz değişecek. Çünkü Akdeniz önemli bir ilçe. Bu huzurun kaçmasına izin vermeyin. Destek verirseniz Akdeniz'i değiştirmeye, dönüştürmeye devam edeceğiz. Bizim Cumhuriyetimizle, kurucu liderimizle, topraklarımızla sorunu olan insanları kabul etmiyoruz. Devletimizi, bayrağımızı, Cumhuriyetimizi, Atatürk'ümüzü kabul etsin nasıl yaşıyorsa yaşasın, hangi partiye oy veriyorsa versin. Gerisi bizi ilgilendirmez" diye konuşt

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.