BAŞKAN YILMAZ, OYUNU KULLANDI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2’nci turu için oyunu kullandı.

Güncel Yayın: 28 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 28.05.2023 12:26:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2’nci turu için oyunu kullandı.

Başkan Yılmaz, 19 Mayıs Ortaokulu’nda, 2243 numaralı sandıkta eşi Meltem Yılmaz ile birlikte oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

“Milletimize, Devletimize, Kentimize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz; seçimin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Hemşehrileriyle de sohbet eden Başkan Yılmaz; “14 Mayıs’ta bir seçim gerçekleştirmiştik. Bugün de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi yapılıyor. Hem 14 Mayıs’ta, hem bugün son derece sakin, sükûnet ve olgunluk içerisinde bir seçim oldu. Bu demokrasimizin olgunluğunu, milletimizin birbirine sevgisini ve saygısını gösterir. Bugünü de aynı sükûnet ve olgunluk içerisinde tamamlayacağız ve sonucu alacağız inşallah. Milletimize, devletimize ve kentimize hayırlı uğurlu olsun. Sandık başındaki tüm kardeşlerimize, emeği geçen herkese ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.