Kaymakam Kadir Sertel OTCU' ya ziyaret

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU' ya Tarsus Ticaret Borsası heyeti ziyarette bulundu.

Güncel Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 13:39:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU' ya Tarsus Ticaret Borsası heyeti ziyarette bulundu. 

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, yönetim kurulu üyeleri Yücel Gürbüz, Ayhan Bayram ile İlhan Titiz Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU' yu ziyaretlerinde Tarsus'a dair genel konular istişare edildi. 

Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Kadir Sertel OTCU Borsasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Borsalar bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Yeni yönetiminiz yeniden tebrik ediyor, yeni ekibinizle birlikte Tarsus için başarılı çalışmalar diliyorum.” Dedi. 

Ziyarette, Çukurova Havaalanı, Tarsus OSB, artan lojistik yatırımlar ve diğer yatırımların tamamlanması ile Tarsus'un bir cazibe kenti olacağı da ziyarette istişare edildi. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.