BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Güncel Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 21:31:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin bir kez daha gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

30 Ağustos 1922′de, Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferle taçlanmış; Anadolu işgalden kurtarılarak, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz azim ve kararlılığıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı bu zafer ile içinde olduğu yokluk, yoksulluk döneminde dahi hiçbir ülkenin boyunduruğu ve esareti altında yaşamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bugün, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için verdiğimiz mücadelede, 30 Ağustos Zaferi'nden aldığımız ilhamla daha da kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde, aynı ruhla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımanın gayreti içerisindeyiz.

Bu bilinçle aklın ve bilimin öncülüğünü benimseyerek; Atatürk’ün izinden ayrılmadan cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Kentimize ve ülkemize değer katacak, refah seviyesini yükseltecek projeleri üretmeye, gece gündüz kentimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.

30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; başta Mersinli hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.