Başkan Özyiğit, “Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz.”

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 17:53:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Mersin Yenişehir Belediyesinin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle düzenleyeceği programda Türk halk müziğinin sevilen ismi Sadık Gürbüz sahne alacak.

Tüm dünyada çatışmaların sona ermesi, insan haklarının korunması ve küresel dayanışmanın öneminin vurgulandığı 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Yenişehir Belediyesi, Sadık Gürbüz dinletisiyle Mersinlileri bir araya getirecek. 1 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek dinleti programında sahne alacak olan Sadık Gürbüz, türkülerini barış için okuyacak.

Başkan Özyiğit, “Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz.”

Mersinlileri, 1 Eylül Dünya Barış Günü programına davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” sözüne dikkat çekerek şunları söyledi: “Kültür ve sanat etkinliklerinin insanları bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturduğuna inanıyoruz. Bu özel günde de müziğin ve sanatın gücünü kullanarak barışın güzelliklerini birlikte kutlamak istiyoruz. "Barışın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatmak ve vurgulamak adına, 1 Eylül'de gerçekleştireceğimiz programımıza tüm Mersinli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' ilkesini yaşatmak için mücadelemiz sürecek. Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.