Nihat Öz Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Nihat Öz, gazetecilerle bir kafede sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 08:32:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Nihat Öz, gazetecilerle bir kafede sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe'nin de hazır bulunduğu buluşmada konuşan Eski Orman Bölge Müdürü ve Ak Parti siyasetinde önemli bir isim olan iş adamı Nihat Öz, 12 Aralık 2023'te Mersin Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP Genel Merkezi'nde başvurusunu gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

Öz, uzun yıllar Orman Mühendisi olarak, Orman Bölge Müdürlüğü'nde farklı görevlerde bulunduğunu belirterek, " 1965 yılında Mersin’in Güzelyayla beldesinde dünyaya geldim. Orman Mühendisliğinden mezun oldum ve Orman Genel Müdürlüğünün değişik kademelerinde görev yaptım. 2006 yılında Orman Bölge Müdürlüğünden kendi isteğimle ayrıldım ve kurduğumuz şirketle oğlumla birlikte ticaret  hayatına atıldım. Halen bu işi sürdürmeye devam ediyorum.  Mersinli hemşerilerime hizmet etmek için yola çıktım. 31 mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatımı  12 aralıkta genel merkezde yaptım. İnşallah çıktığımız bu yol aileme,  kentimize ve ülkemize  faydalar getirir. Aday olduğum taktirde de seçimi kazanıp hiç tereddüt etmeden tüm gücümle doğduğum büyüdüğüm bu şehre son derece şeffaf, düzgün, ilkeli, adil ve dedikodusuz bir yönetim sergileyeceğim. Bu amaçla çıktığım bu yolda sizlerden de destek istiyorum  " şeklinde konuştu.

 

 

Bir gazetecinin Ak Parti değil de neden MHP’den aday adayı olduğunu sordu, Nihat Öz buna yanıtını “Ben milliyetçi kökenli biriyim. Tabi temel amacımızda bizim doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek, böyle bir heyecan yaşıyorum, şimdi de bu Milliyetçi Hareket Partisine nasip oldu, Zaten Cumhur İttifakı, Ak Parti MHP, her iki partide birlikte yol yürüyorlar. Çünkü aday adaylığında uzlaşı tarafındayız açıklamalarını görüyoruz, öyle olunca bende düşündüm ve ben Milliyetçi Hareket Partisi’nden gençliğimin Partisi’nden aday adayı oldum.” Şeklinde konuştu.

 
Öz, Mersin hak ettiği hizmetleri alması için projelerinin hazır olduğunu, bu projelerle kentin pek çok sorununu çözeceğini sözlerine ekledi.               
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.