SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Ortak akıl ile bilimsel yöntemleri pusula edinmeden, kent dinamikleri ile istişare etmeden bu kentte hiçbir şeye çözüm bulamazsınız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yol almak kesinlikle

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 17:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Ortak akıl ile bilimsel yöntemleri pusula edinmeden, kent dinamikleri ile istişare etmeden bu kentte hiçbir şeye çözüm bulamazsınız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yol almak kesinlikle mümkün değildir” dedi.
 
Seçim süreci boyunca vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Akdeniz’deki Çiçek Pasajı ve Silifke Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflara da ziyarette bulundu. Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak ile beraber esnafın talep ve önerilerini dinleyen Soydan’a beraberinde AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhur İttifakı il ve ilçe teşkilatları da eşlik etti. Yoğun ilgi ile karşılaşan Soydan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip, çocuklara da hediye dağıttı.
 
“SORUNLARI KISA VADEDE ÇÖZMEK ZORUNDAYIZ”
 
Tüm ziyaretlerinde Mersin’e çözüm odaklı bir yönetim modeli getireceklerinin altını çizen Serdar Soydan burada yaptığı açıklamada da, “Ortak akıl ile bilimsel yöntemleri pusula edinmeden, kent dinamikleri ile istişare etmeden bu kentte hiçbir şeye çözüm bulamazsınız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yol almak kesinlikle mümkün değildir. Bunu, çok uzağa gitmeden şehrin merkezinden, tam da bu noktalardan anlayabilirsiniz. Bizim amacımız belli, Mersin’in sorunlarını kısa vadede çözüp, her alanda üst sıralara çıkarmaktır” dedi.
 
“AYRIM YAPMADAN HERKESE ULAŞACAĞIZ”
 
Soydan, “Ezbere yapılan çalışma yöntemleri bu şehrin sorunlarına cevap bulmaz. Her adımı doğru hesaplamak gerekmektedir. Görev süresi olan 5 yıllık süreci değil daha uzun yılları planlamak zorunludur. Mersin’de başarının anahtarı koordineli çalışma ile gerçekleşir. Biz göreve geldiğimizde hiç kimseyi ayırmadan, kimseyi belediye imkanlarından mahrum bırakmadan hizmet vereceğiz.  Sokak sokak, köy köy herkese ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
 
“MERSİN’DE MUTLULUĞA ÖNEM VERİYORUZ”
 
Mersin’de mutluluğa ve huzura önem verdiklerine vurgu yapan Serdar Soydan, “Bu anlamda da ayırmadan ayrışmadan, herkese her kesime kulak veriyoruz, taleplerini ve önerilerini dinliyor, not alıyoruz. Bunu yaparken de kimsenin dünya görüşüne, siyasi düşüncelerine bakmıyoruz. Şehrimizi her alanda olması gerektiği yer olan zirvelerde görmek için birliğin gücünü önemsiyoruz. Umuyorum ki 31 Mart’tan sonra canla başla çalışıp üretken belediyeciliğin nasıl olduğunu tüm kente göstereceğiz” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.