CUMHURİYET HALK PARTİSİ TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI DR.VEDAT GÜNYAR İLÇE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisinden Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediye Başkan A.Adaylığını Açıklayan Dr. Vedat Günyar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve Yönetim kurulu üyelerini

Siyaset Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 20:13:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisinden Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediye Başkan A.Adaylığını Açıklayan Dr. Vedat Günyar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve Yönetim kurulu üyelerini, kadın kolları başkanı Belda Boroğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal'lı ziyaret etti.Basın mensuplarının da davet edildiği ziyarette Dr.Vedat Günyar birlik beraberlik masajları verirken Kendisininde Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olması yanısıra Herkademesinde hiç gocunmadan görev yaptığının altını çizerek söyledi. Günyar 34 yıldır Tarsus'a Kadın Doğum Uzmanı bir Doktor olarak hizmet ettiğini onun için bu şehrin gençlerine Ekonomisi Güçlü Yaşanabilir Güzel bir Tarsus bırakmak için yolacıktığını Genel Merkezleri tarafındanTarsus Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiği taktirde çok güzel projeleri ile Tarsus halkına kalıcı hizmetler etmek için Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağım diye açıklamada bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.