BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇİFTÇİYİ SEVİNDİREN HİZMET

AYVAGEDİĞİ MAHALLESİ’NDE SONDAJ KUYUSU TÖRENLE AÇILDI

Güncel Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 18:25:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

AYVAGEDİĞİ MAHALLESİ’NDE SONDAJ KUYUSU TÖRENLE AÇILDI 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, yetersiz su sorunu yaşayan Ayvagediği Mahallesi’nde yeni bir sondaj kuyusu açarak çiftçiyi sevindirdi.

Belediye bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nü kurarak hayata geçirdiği projeler ve farklı üretim metotlarıyla çiftçilerin her zaman yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın tarımsal kalkınma hamlesi sürüyor.

Çiftçilerin,  tarım arazilerinin ve bahçelerinin sulanmasını kolaylaştırmak amacıyla Çapar Mevkiinde faaliyete geçen Sondaj Kuyusu, düzenlenen törenle açıldı.

“SUYUMUZ, HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Başkan Yılmaz, sondaj kuyusunun hayırlı ve bereketli olmasını dileyerek, ilçenin daha fazla kalkınması, çiftçinin, üreticinin emeğinin karşılığını daha fazla alması için çalıştıklarını söyledi. 

Küresel ısınmaya bağlı gelişen kuraklıktan çiftçilerin etkilenmemesi için mahalleye kazandırılan sondaj kuyusunun açılışına; Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet,  MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

MAHALLE MUHTARI GÜMELİ; “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR GÜÇ YOK”

Programın açılış konuşmasını yapan Ayvagediği Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli, mahallelerine önemli bir hizmet kazandıran Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Her yer kurudu. Allah bize güzel bir nimet verdi. Sayın Başkanımızın ve Sayın Kaymakamımızın sayesinde bunu başardık ve açılan sondaj kuyusu ile bahçelerimize su veriyoruz. Bu çalışma, birlik ve beraberlik içinde yapıldı. Herkese kullanmak nasip etsin” dedi.

BAŞKAN YILMAZ; “AYVAGEDİĞİ MAHALLEMİZ, BİRLİĞİNİ VE BERABERLİĞİNİ GÖSTERDİ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Ayvagediği Mahallesi sakinlerinin sondaj kuyusu talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Milletimizin, devletimizin zor zamanda, dar zamanda nasıl bir araya gelip bir problemi hızlıca, kolayca, doğru yerde ve doğru  zamanda çözebileceğini bir kez daha gördük. Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Sen bir yola çıkacaksın, bir arada olacaksın, birbirini sevecek sayacaksın, sıkıntıyı ve derdi çekeceksin ki birileri sizi destekleyecek. 30 kişi organizeli bir şekilde buraya geldi, buradaki eksiklikler giderildi ve su akıtıldı. Toroslar Belediyesi olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ayvagediği, farkını, birliğini ve beraberliğini gösterdi. Suyumuz, hayırlı ve bereketli olsun. Üretenin, çalışanın daha çok kazandığı bir döneme giriyoruz. Gıdanın, tarımın, ürünün daha kıymetli olduğu bir dönemdeyiz. Çiftçimiz, köylümüz, ablalarımız ve abilerimiz çalışıyorlar, mücadele ediyorlar. İnşallah hep beraber daha güzel günlere doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Allah birliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

KAYMAKAM ÇENET; “ÇEVİK BAŞKANIMIZ ATSIZ AFŞIN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDERİZ

Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet de sondaj kuyusunun çiftçilere bereketli olmasını dileyerek; “Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’ın selamlarını getirdim. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz, Çevik Belediyeciliği ve ekibiyle bu işe el attılar ve çok kısa sürede suyu akıtmayı başardılar. Emeği geçen Başkanımıza, mahalle muhtarımıza ve bütün çiftçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sondaj Kuyusu, okunan Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından dualarla açıldı. Mahalle sakinleri de Başkan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.