BAŞKAN BOZDOĞAN CUMHURİYET’İN 100.YILINDA KADINLARLA “ZÜBEYDE, ANANLAR VE OĞULLAR” FİLMİNDE BİR ARAY

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla, Tarsuslu kadınlarla anlamlı sinema etkinliğinde buluştu.

Güncel Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 12:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla, Tarsuslu kadınlarla anlamlı sinema etkinliğinde buluştu. Kadınlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım'ı anlatan "Zübeyde, Analar ve Oğullar" adlı sinema gösterimi ile keyifli bir gün geçirdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Tarsus'un farklı mahallelerinden gelen 140 kadın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Türk kadınının güçlü ve etkili temsilcisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım'ı anlatan "Zübeyde, Analar ve Oğullar" adlı sinema filmi ile buluştular. Tarsu AVM'de gerçekleştirilen etkinlikte merkezden ve kırsal mahallelerden gelen toplam 140 kadın, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı anlatan özel filmi izleme fırsatı buldu. Aynı zamanda, pek çoğu için sinemanın ilk deneyimi olan yüzlerce kadın, filmle buluşmanın heyecanını yaşadı. Etkinlik sırasında, 100. Yıl coşkusu ve heyecanı herkesi sararken, kadınlar keyifli bir vakit geçirme şansı yakaladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, etkinlik sırasında kadınlarla bir araya gelerek duygusal anlar yaşadı ve Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın önemini vurguladı.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 100. YILINA SAYGI VE MİNNETTARLIKLA SELAM GÖNDERİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan anlamlı etkinliğe değinerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım'ı anlatan 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' adlı sinema filmi, hem tarihimizi hatırlamak hem de bir arada olmanın mutluluğunu yaşamak için güzel bir fırsattı. Kadınlar, toplumumuzun temel direklerinden biridir. Onların gücü, bizim gücümüzdür. Hep birlikte, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına saygı ve minnettarlıkla selam gönderiyoruz. Birlikte nice yıllara, nice kutlamalara!" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.