MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSİN’DE MEYDANA GELEN KAZA İLE İLGİLİ GEÇMİŞ OLSUN ME

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, gece saatlerinde Mersin’in Aydıncık ilçesi çıkışında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Siyaset Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 17:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, gece saatlerinde Mersin’in Aydıncık ilçesi çıkışında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Uysal “Gece saatlerinde, Mersin-Antalya D-400 karayolu üzerinde yaşanan elim bir trafik kazası haberiyle sarsıldık. Kayıplarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç kazayla ilgili Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdiklerini ve adli soruşturma başlatıldığını duyurdu. Vatandaşlarımıza, ailelerine geçmiş olsun. Malumunuz kış mevsimindeyiz ve yollar kaygan. Sürücülerimiz lütfen hızdan kaçınsın” çağrısında bulundu.

Marmaris’ten Mardin’e giden yolcu otobüsü Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kaza sonucunda 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Yaralılar Aydıncık, Anamur ve Silifke’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal kazada can kayıplarının olmasından dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek şunları söyledi;

“Mersin’in Aydıncık ilçesi çıkışında meydana gelen kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 30 yaralımız var ve aldığımız bilgilerle yaralılarımızdan 13’ünün durumu ağır. Kazanın ardından Mersin’deki tüm ilgili birimler ve sağlık ekiplerimiz bölgeye intikal ederek çalışmalarına başladı. Yaralılarımız Aydıncık, Anamur ve Silifke’de bulunan hastanelerde tedavi altına alındı. Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan başta olmak üzere kentimizin bürokratları hastanelerde yaralılarımızı ziyaret ederek yakından ilgileniyor. Malumunuz kış mevsimindeyiz. Hava muhalefetleri yaşanıyor, yollar kaygan. Şoförlerimizin çok daha dikkatli olması lazım. Özellikle hızdan kaçınılmalı. Hayattan koparan kazaların yaşanmaması için temkinli ve bilinçli olmalıyız. Meydana gelen trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.