MEZİTLİ’YE GÜZELLİK KATMAYA GELİYORUZ!

Tuncer, Mezitli’yi daha yaşanır hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 17:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tuncer, Mezitli’yi daha yaşanır hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’nin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet getireceğini belirterek, “Mezitli’miz hak ettiği değere kavuşana kadar durmak yok. Mezitli’ye güzellik katmaya geliyoruz!” ifadelerini kullandı.
Mezitli’de son yılların parlayan yıldızı Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, 31 Mart sonrası Mezitli’yi daha yaşanır hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Mezitli Akdeniz Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Tuncer, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.
Hayatı boyunca sivil toplum örgütlerine önem veren ve etkin rol alan Tuncer, Mezitli’yi yurttaş katılımına dayalı bir anlayışla yöneteceklerini belirterek, şunları söyledi: “Ekonomik krizin etkilerine karşı; yerelde iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız. Yatırımcılar, sivil toplum ve iş çevreleri ile birlikte, istihdam olanaklarını geliştireceğiz. Çocuklarımızı, geleceğe umutla bakan bir toplumda büyüteceğiz.”
HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM
Her zaman halkın içinde olan Tuncer, hesap veren, şeffaf yönetim anlayışını benimsediğini kaydederek, “Mezitli’nin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet götüreceğiz. Her zaman halkın içinde; hesap veren, şeffaf yöneten bir belediye başkanı olmak için aday oldum. Hizmetlerimizin odağında önce insan olacak. Doğduğum, büyüdüğüm kadim toprakların; yerel, kültürel ve toplumsal değerlerini yaşatacağım. Emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyen bir belediye başkanı olacağım. Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız. Bilim ve teknolojik metotlar ışığında, örnek yerel yönetim anlayışını ortaya koyacağız. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, emeklisiyle gülümseyen Mezitli’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.