GÜLTAK, KARADUVAR’I ZİYARET ETTİ, VATADAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Seçildiği günden bu güne kadar mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ile Karaduvar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Güncel Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 17:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçildiği günden bu güne kadar mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ile Karaduvar Mahallesi’ni ziyaret etti. Bölgede faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak ve Söylemez, mahalle sakinlerinin dile getirdiği çeşitli şikâyet ve talepleri dinledi.

Karaduvar Mahallesi ziyaretinde, yoğun bir ilgi ve her yaştan vatandaşın sevgi seli ile karşılaşan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve AK Parti Mersin Milletvekili Söylemez’e, AK Parti Akdeniz İlçe teşkilatı da eşlik etti. Mahalle Muhtarlığında başlayan gezi programı, bölgede faaliyet gösteren esnaf ziyaretleri ile devam etti. Vatandaşlar ve esnafın taleplerini dinleyen Başkan Gültak, 2019 yılından bugüne dek hayata kattığı ve Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmetler, proje ve çalışmalardan bahsetti.

Kültür ve Sanat evi ziyareti..

Başkan Gültak ve beraberindeki heyet, gün içinde mahallede hizmet veren Kültür ve Sanat Evi’ni de ziyaret ederek, eğitmenler ve kursiyerlerle sohbet etti, el emeği göz nuru eserleri inceledi. Başkan Gültak, merkezde mesleki ve beceri eğitimi alan kursiyer kadınların çocuklarıyla da yakından ilgilendi, miniklerin hazırladığı müzik gösterisini dinledi.

“Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek”

Karaduvar Mahallesi’nde sahili yenileyerek, bölgeye yakışır hale getirdiklerini, gençlere yeni spor tesisleri, çocuklara da yeni parklar kazandırdıklarını kaydeden Başkan Gültak, artık geleneksel hale gelen Karaduvar Balık Festivali ile de bölgeyi tüm Türkiye’ye, hatta dünyaya tanıttıklarına dikkati çekti. Festival sayesinde bölge esnafının bol kazanç elde ettiğini de vurgulayan Başkan Gültak, asla hiçbir ayırım yapmadan tüm Akdeniz’e hizmet vermeye hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi.

“Bu fragmandı, asıl film yeni başlıyor”

Başkan Gültak’a sevgilerini ileten vatandaşlar ise, “Seni tekrar Akdeniz Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Seni çok seviyoruz. Normalde kim aday olursa olsun biz CHP’ye oy veririz ancak CHP’nin aday çıkartmaması bizim zorumuza gitti. Bu nedenle oyum size. Akdeniz’in bir dönem daha size ihtiyacı var” dediler. Bunun üzerine Başkan Gültak da vatandaşlara, “Bu fragmandı, asıl film yeni başlıyor” yanıtını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.