Şehit aileleri, gaziler ve emekli öğretmenler Ali Öz’e destek sözü verdi

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, ilçede yaşayan şehit aileleri, gaziler ve emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Öz’e şehit aileleri, gaziler ve emekli öğretmenler destek sözü verdi.

Güncel Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 12:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, ilçede yaşayan şehit aileleri, gaziler ve emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Öz’e şehit aileleri, gaziler ve emekli öğretmenler destek sözü verdi.
 
Beraberinde MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ile birlikte ilk olarak şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Öz, burada yaptığı konuşmada, “Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleriyle ve ülkemiz için büyük fedakarlık yapan gazilerimizle bugün burada bir aradayız. Amacım siyaset yapmak değil. Şehitlerimizin her biri bizim için çok kıymetli. Bir kişinin vatanı ve bayrağı için verebileceği en değerli şeyi canıdır. Şehitlerimizde vatanları için en değerli şeyleri olan canlarını hiç düşünmeden vermişlerdir. Ülkemizde özgür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak bu şehitlerimiz sayesindedir. Şehit ailelerimizin de gazilerimizin de her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’ün konuşmasının ardından şehitler için dualar okundu. Şehit aileleri ve gaziler Öz’e destek sözü verdi.
 
Ali Öz, daha sonra ilçede yaşayan emekli öğretmenlerle bir araya gelerek öneri ve taleplerini dinledi. Emekli öğretmenlerle sohbet eden Öz, ilçede hayata geçireceği projelerden bahsetti. Öz, yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin mimarı, çocuklarımızı yetiştiren ve yolumuzu aydınlatan emektar öğretmenlerimiz, sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler ülkemizin gelişmesinde önemli rol üstlenen bir görevi yerine getirdiniz. Ben de inşallah sizlerin desteğiyle, seçimleri kazandıktan sonra Toroslarımız için hazırladığımız 33 projeyi hayata geçirme görevini üstleneceğim” ifadelerini kullandı. Toroslar’da yaşayan emekli öğretmenlerden de Öz’e destek sözü geldi. Öz, konuşmasının ardından emekli öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.