BAŞKAN BOLTAÇ, AKŞEMSETTİN MAHALLESİ’NDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 13:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Akşemsettin Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Boltaç, mahalle halkı ile bir araya geldi. Yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılanan Boltaç, vatandaşların taleplerini not aldı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Boltaç, belediyenin çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi, vatandaşlarla tek tek konuşarak sorunlarını dinledi.

“İTİBARIM PARAYLA SATIN ALINABİLECEK BİR ŞEY DEĞİL”

Her zaman halkı için hizmet sunma gayesinde bulunacağının altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Belediyenin makamına, kendi paramla koltuğunu, sandalyesini alıyorum. Bu anlamda her bir yetimin hakkını ben korumakla mükellefim. Hiç merak etmeyin doludizgin geliyorum.  Yapılan işe ben bugün tepki göstermeseydim bu işin arkası kesilmezdi. Mülk sahibi önce Allah, sonra siz. Ben ise kiracıyım. Size hizmetimi getirir sunarım. Çünkü para sizin paranız. Ben sadece sizin namınıza doğru bir şekilde yönetmekle mükellefim. İtibarım parayla satın alınabilecek bir şey değil.” dedi.

Başkan Ali Boltaç, ziyaretlerini sürdürerek Tarsus’un her köşesinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini belirtti.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.