BEBESHA KOŞTU KAZANDI

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen ve programında en önemli Koşusu olma özelliğine sahip Tarsus Ziraat Odası Başkanlığı Koşusu'nun startı 12 Mart Pazar akşamı (KV-6/D) saat 20.30'da verildi.

Spor Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 14:28:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen ve programında en önemli Koşusu olma özelliğine sahip Tarsus Ziraat Odası Başkanlığı Koşusu'nun startı 12 Mart Pazar akşamı  (KV-6/D) saat 20.30'da verildi.
4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak yapılan koşu, 1200 metre mesafe üzerinden kum pistte koşuldu.
Koşuyu; Serdal Adalı'nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Yücel Şimşek tarafından antrene edilen 4 yaşındaki doru kısrak Bebesha (Agresivo - Royal Beauty / Royal Abjar) jokeyi Ayhan Kurşun idaresinde kazandı.
105 günlük aranın ardından yeniden piste çıkan Bebesha, elde ettiği bu koşu galibiyetiyle kariyerinin 6. birinciliğine ulaştı.
6 safkanın katıldığı koşuda ikinciliği, Hikaye (Bosporus - Adagülü / Unaccounted For) elde ederken, Çilekeş (Maximus Dream - Beloved / Yonaguska) üçüncü, Miss Defne (Wiener Walzer - Fabulous Finish / Grand Slam) dördüncü ve Forlorn (Papa Clem - The Professionel / Lion Heart) beşinci oldu.
Koşunun galibi için bitiriş derecesi 1.14.02 olurken, farklar ise Baş - 3 Boy - 1 Boy - 5,5 Boy şeklinde sonuçlandı.
Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, koşuyu kazanan atın sahibi ve Jokeyini kutlayarak başarılarının devamını diledi.Yaşanan deprem felakaetinden dolayı kupa töreni gerçekleşmedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.