BOLTAÇ "NE YAPSAK GAZİLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen törene katıldı. Bu önemli günde gazileri yalnız bırakmadı.

Güncel Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 16:40:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen törene katıldı. Bu önemli günde gazileri yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törene gaziler, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları ve Tarsus halkı yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Ali Boltaç, yaptığı konuşmada, gazilerin vatan savunmasındaki fedakârlıklarını vurgulayarak, "Gazilerimiz, gösterdikleri kahramanlıkla milletimizin bağımsızlık mücadelesine rehberlik etmişlerdir. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz," ifadelerini kullandı.

Törenin ardından gazilerle bir araya gelen Başkan Boltaç, gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti ve taleplerini dinledi. Gaziler, bu özel günün anısına düzenlenen etkinlik için başkan Boltaç’a teşekkürlerini iletti.

Gaziler Günü programı, gün boyunca süren etkinliklerle devam etti.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.