CHP’li Yılmaz’dan 2 bin 500 liralık artışa tepki

BEDELİ KRİZİ YARATANLAR ÖDESİN

Güncel Yayın: 19 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.07.2024 17:10:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
BEDELİ KRİZİ YARATANLAR ÖDESİN
CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, cezaların arttığı, vergilerin yükseldiği 53 maddelik torbadan en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya çıkarılması kararının çıktığına işaret ederek, “Vatandaşımız hakça, insanca bir yaşam istiyor. Krizin bedelini, krizi yaratanlar ödesin” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, iktidarın 53 maddelik vergi paketinin içerisine koyarak Meclis’e sunduğu en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören maddeyi eleştirdi. Torba yasada cezaların arttığını, vergilerin yükseldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Artan vergileri 12 bin 500 lira geçin dediğiniz emeklimiz de ödeyecek!” hatırlatması yaptı.
 
GEÇİM YOKSA SEÇİM VAR
Toplumsal eşitsizliğe işaret eden Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: Türkiye’de ekonomik ve sosyal gelişme toplumun tüm katmanlarına, ülkemizin tüm bölgelerine yeterince yansımadığı için, yoksulluk artıyor. Kolunda 1 milyonluk saat taşıyanlar emekli vatandaşımıza verdikleri 2 bin 500 liralık artışı günlerce tartışıyor. Vatandaşımız hakça, insanca bir yaşam istiyor. Krizin bedelini, krizi yaratanlar ödesin. Cumhuriyet Halk Partisi sadaka dağıtan devlet yerine, insan onuruna saygılı güçlü bir sosyal refah devleti yapılanması sağlayarak, ülkemizde açlığa ve yoksulluğa son verecektir. Geçim yoksa seçim var.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.