CUMHUR İTTİFAKI ADAYI TAT MEDYAD'I ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat MEDYAD'ı ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 18:46:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat MEDYAD'ı ziyaret etti.
 
Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, kısa adı MEDYAD olan basın merkezi'mizi ziyaret ederek gazetecilerle biraraya geldi.
Medyad Başkanı Okan Çalışkan ve gazetecilerle bir süre sohbet eden cumhur ittifakı heyeti 31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazır olduklarını belirtti.
 
BASIN SİTESİNİ GAZETECİLERE KAZANDIRACAĞIZ
 
Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, "Gazeteci arkadaşlarımızın zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Yıllardır gecesini gündüzüne katarak çalışan ve buna rağmen bir ev sahibi bile olamayan arkadaşlarımızın bu hasretine son vereceğiz.Tarsus bizi yetkilendirdiği takdirde cefakar medya mensupları için basın sitesi inşaa edeceğiz."dedi.
 
Ziyaret sonrasında Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Fatih Yıldırım, İlker Uyar ve Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat'a cemiyetin hediyesini takdim etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.