CUMHURİYET HALK PARTİSİ MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI AV. ULAŞ YILMAZ: "10 EKİM'İ UNUTMADIK"

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen Ankara katliamının yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Güncel Yayın: 10 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2024 11:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen Ankara katliamının yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

BİR ARADA YAŞAMA İRADESİNE SALDIRI

Yılmaz, mesajında, "10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Garı önünde gerçekleşen vahim bir saldırı, ülkemizi derinden sarsmış ve çoğu masum insanın hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. Bu acı olay, toplumsal barışımıza ve bir arada yaşama irademize yönelik bir saldırıdır" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, "Kaybettiğimiz canlarımızı asla unutmayacak; onlara olan saygımızı her daim yaşatacağız. 10 Ekim’in, birlik ve beraberliğimizin ve barışın önemini bir kez daha hatırlattığına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Saldırının terör ve savaşı değil, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünyaya olan ihtiyacı hatırlattığını dile getiren Yılmaz, "Barış yolunda attığımız her adım, geleceğimiz için bir umuttur" dedi.

ANMA VE BAŞSAĞLIĞI

Başkan Yılmaz, hayatını kaybedenleri saygı ve özlemle anarak, yakınlarına başsağlığı diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.