AKDENİZ BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINI YENİLİYOR

Zarar gören konteynırlar da tamir edilip yeniden kullanıma sunuluyor

Güncel Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 17:24:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zarar gören konteynırlar da tamir edilip yeniden kullanıma sunuluyor

Akdeniz Belediyesi, halk sağlığını korumak ve halkın sağlıklı bir çevrede yaşam hakkını sürdürmek amacıyla temizlik hizmetine aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde her gün tonlarca çöp toplayıp atık bertaraf tesisine ulaştıran ekipler, eskiyen veya zarar gören çöp konteynırlarını da yenisiyle değiştiriyor.

Güçlendirilen personel, araç ve ekipman gücüyle Akdeniz ilçesine bağlı 65 mahalleye 7 gün 24 saat esasıyla aralıksız hizmet veren Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan, zaman içinde eskiyip ömrünü tamamlayan çöp konteynırlarını da yenilemeye devam ediyor.

Akdeniz’de, çöp konteynırlarının değişimi kapsamında ekipler tarafından insan, araç ve işyeri yoğunluğunun olduğu çarşı merkezindeki caddelerin yanı sıra, vatandaşların talepleri veya ekiplerin incelemesinde, ömrünü tamamladığı veya zarar gördüğü tespit edilen çöp konteynırları yenileri ile değiştiriliyor.

Zarar gören konteynırlar tamir edilip yeniden kullanıma sunuluyor

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, zarar gören ancak yeniden kullanılabilir halde olan çöp konteynırlarını da makine ikmal sahasında tamir edip tekrar vatandaşların kullanımına sunuyor. Böylelikle belediye, büyük bir maliyetten de kurtulmuş oluyor. Mahalle Muhtarları veya mahalle sakinlerinin talepleri sonucu, ihtiyaç duyan her mahalleye yeni çöp konteynırları ulaştırılacak. Öte yandan; ilçe genelinde kullanımda bulunan binlerce çöp konteynerinin ilaçlı tazyikli suyla yıkama işlemini de belirli periyotlarda sürdüren saha ekipleri, akşam saatlerinde de semt pazarlarının yıkama ve temizlik çalışmasını gerçekleştiriyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.