37. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİYLE SON BULDU

BÜYÜKŞEHİR’İN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN BRİÇ FESTİVALİ’NDE DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Güncel Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 16:17:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BÜYÜKŞEHİR’İN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN BRİÇ FESTİVALİ’NDE DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 37.’si düzenlenen ‘Uluslararası Mersin Briç Festivali’nin sonuna gelindi. 13 Eylül’de başlayan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Mersin Briç Spor Kulübü işbirliğinde gerçekleşen organizasyon kapsamında, dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Her yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl 37.’si düzenlenen ‘Uluslararası Mersin Briç Festivali’, ödül töreniyle sona erdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Mersin Briç Spor Kulübü işbirliğinde Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyona, yurt içinden ve yurt dışından toplam 250 sporcu katıldı. 13 Eylül’de başlayan ve 17 Eylül’de son bulan etkinlikte, sporcular 5 ayrı kategoride yarıştı.

Briçseverleri buluşturan ve Türkiye’nin en uzunlu soluklu organizasyonlarından biri olarak anılan etkinlikte açık ikili kategori birincisi İlker Çubukçu ve Soner Çubukçu oldu. Aynı kategoride yarışan İbrahim Koray Şatıroğlu ve Emin Kamgözen ikinci olurken, Ali Seçkin Çelebi ve Abdulkadir Konuş kategori üçüncüsü oldu.

Senyör kategorisinden Hüseyin Öztürk ve Coşar Özbay, karışık kategorisinde Arzu Sönmez ve Hüseyin Cesur, kadın kategorisinde Yasemin Hayfavi ve Şule Şeneller, genç kategorisinde ise Toygar Tuncay Altun ve Yiğit Özcelep birinciliğe adını yazdırdı.

Gökayaz: “Sporcularımızı Mersin’de ağırlamak bizim için mutluluk oldu”

Törende bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, “Öncelikle Başkanımız Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını iletmek istiyorum. Yerli ve yabancı 250’ye yakın konuğumuzu Mersin’de ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Bundan sonraki senelerde de yine hep beraber olacağız. Bu şekilde güzel etkinliklerimizi, turnuvalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Kerem: “Büyükşehir Belediyesi’nin desteği her zaman yanımızda”

5 gün süren zorlu bir süreci tamamladıklarını ve ödül töreni için bir arada olduklarını ifade eden Mersin Briç Spor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Kerem, “37. Uluslararası Mersin Briç Festivali, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlik kapsamına alındı. Yıllardır desteklerini zaten esirgemiyorlardı. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Kendisi, gece gündüz Mersin için çalışıyor. Kazanan sporcularımızı da kutluyorum” şeklinde konuştu.  

Törende dereceye girenler ödüllerini, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz’ın elinden aldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.