BAŞKAN TUNCER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de gerçekleştirilen çalışmaları yakından incelemek üzere sahaya indi.

Güncel Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 20:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de gerçekleştirilen çalışmaları yakından incelemek üzere sahaya indi.
 İlgili birim müdürleriyle birlikte Mezitli'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gerekli adımları attıklarını ifade eden Tuncer;“Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne, Mezitli’nin temizliği ve düzeni en hassas noktamızdı. Gerekli birimlerimize, gerekli talimatları vererek Mezitli’mizin her alanını güzelleştirmeye devam ediyoruz.Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok kıymetli. Bu doğrultuda, tüm talepleri ivedilikle inceliyor çalışmalarımıza bu talepler doğrultusunda yön veriyoruz.” dedi.
 
Destek Hizmetler Müdürlüğü ve parklarda yapılan denetimlerin, şehirdeki yeşil alanların kalitesini artırmak ve vatandaşların daha konforlu bir ortamda vakit geçirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.Başkan Tuncer, parklarda yapılan denetimler sırasında yerel halkla da bir araya gelerek görüşlerini dinledi ve taleplerini aldı. Bu doğrultuda, şehrin ihtiyaçlarına yönelik daha etkin çözümler üretmek için çalışmalarını sürdüreceklerinin de sözünü verdi.
 
Mezitli Belediyesi; çevre düzenlemesi, yeşil alanların bakımı ve güvenliği gibi konularda titizlikle çalışarak şehrin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Başkan Tuncer’in sahadaki aktif katılımı ve doğrudan teması, yerel yönetimin vatandaşlarla olan etkileşimini güçlendiriyor ve şehirdeki gelişmeleri daha yakından takip etmesini sağlıyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.