CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve umutların pekiştiği bayramlar, milletimiz için en özel günlerdir.

Güncel Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 17:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve umutların pekiştiği bayramlar, milletimiz için en özel günlerdir.
31 Mart yerel seçimleri sonrası, üzüntülerin ve sıkıntıların geride kalacağı, huzurun ve mutluluğun paylaştıkça daha da artacağı günlere kapıyı araladık. 
Haksızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, yoksulluğun olduğu bir ortamda bayrama girdiğimizi biliyoruz. Ancak, millet olarak bizim her engeli aşacak gücümüz vardır. Aydınlık yarınları hep beraber kuracağız. 
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu ülkede emeklilerimiz başta olmak üzere, toplumun her kesiminin hakkını, hukukunu savunmak ve herkesi kucaklamak en önemli görevimizdir. 
Ülkemiz, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda zorlu bir süreçten geçmektedir. Vatandaşını görmeyen, duymayan, düşünmeyen iktidar, 31 Mart’ta gereken cevabı almıştır. 
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, dün olduğu gibi bugün de, yarın da, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, hukukun üstünlüğü ilkesi ile önce adaleti tesis edeceğiz. Ülkemizde sevgiyi, hoşgörüyü, huzuru sağlamak için birlik ve beraberlik içinde mücadele etmeye devam edeceğiz. 
Türkiye’de her evde, gerçek anlamda bir bayram yaşanması için var gücümüzle çalışacağız. 
Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. 
Bu vesile ile başta hemşerilerim olmak üzere tüm milletimize sevdikleriyle beraber mutlu bayramlar diliyorum.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.