CHP’li Tuncer, halk toplantılarına devam ediyor

GENÇLİK ATEŞİNİ YAKTIK, BAŞARIYA YÜRÜYORUZ!

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 20:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
GENÇLİK ATEŞİNİ YAKTIK, BAŞARIYA YÜRÜYORUZ!
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’nin her bir vatandaşının desteğini ve coşkusunu hissetmenin önemine vurgu yaparak, “Gençlik ateşini yaktık, başarıya yürüyoruz! Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Koytür 2 Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Mezitli’yi Mezitli’de yaşayan her bir vatandaşla birlikte yöneteceklerini ifade eden Tuncer, “Mezitli’nin her bir vatandaşının desteğini ve coşkusunu hissetmek benim için çok kıymetli. Gençlik ateşini yaktık, başarıya yürüyoruz!” Tuncer, Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle toplantısında da sosyal belediyecilik vurgusu yaptı.
 
BUGÜN DEĞİL, HER GÜN DESTEK OLACAĞIZ
Dar gelirli ve yoksul kesiminin, her geçen gün ağırlaşan yaşam koşullarını iyileştirmek için sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini ifade eden Tuncer, “Mezitli’nin unutulmaya yüz tutmuş Hürriyet Mahallesi’ne ve birbirinden güzel insanlarına sadece bugün değil, her gün destek olacağız. Kapsayıcı ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği tüm ihtiyaç sahiplerini tespit ederek maddi ve manevi desteğimizi vereceğiz. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarına eğitim ve kırtasiye desteği, temel gıdalara erişemeyen vatandaşlarımıza yemek yardımı, sağlık hizmetlerine erişemeyen vatandaşlarımıza sağlık ve bakım hizmetlerini sağlayacağız. Halkımızın dar gelirli ve yoksul kesiminin, her geçen gün ağırlaşan yaşam koşullarını iyileştirmek, mutfaklarına ‘aş’, öğrencisine, engellisine ve yaşlısına ‘yoldaş’ olacak sosyal belediyecilik anlayışı ile ‘Gülümseyen Mezitli’yi oluşturacağız” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.