MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YOLLARA KALİTE, ULAŞIMA KONFOR GELİYOR

Yollara kalite, ulaşıma konfor getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yaya ve araç trafiği bakımından yoğun bir şekilde kullanılan Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi 36. Cadde’de yol yenileme çalışması başlatmıştı.

Güncel Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 12:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yollara kalite, ulaşıma konfor getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yaya ve araç trafiği bakımından yoğun bir şekilde kullanılan Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi 36. Cadde’de yol yenileme çalışması başlatmıştı.

Yollara kalite, ulaşıma konfor getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda daha önce birçok noktada yol ve asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerin bir diğer durağı da Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi 36. Cadde oldu.

Kent genelinde sorumluluk alanındaki tüm yollara konfor getirmek için yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerine devam eden Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz günlerde yaya ve araç trafiği bakımından yoğun bir şekilde kullanılan Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi 36. Cadde’de yol yenileme çalışması başlatmıştı.

36. Cadde’nin 13. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı arasındaki 1 kilometrelik kısmında çalışma gerçekleştiren ekipler, trafiği aksatmadan kısmi kapama yaparak faaliyetlerine devam etti. Deforme olan ve ömrünü tamamlamış asfalt yolları yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler çalışmalar kapsamında; 1 km uzunluğundaki yolda aşınma seviyesinde 7 bin 500 ton sıcak asfalt kaplama imalatı ve orta refüj yenileme çalışması yaptı. Sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından şerit çizgilerinin çekilmesi ve yol işaretlemelerinin yapılması ile tüm çalışmaları tamamlanan yol, ulaşıma açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kent içi trafiği hızlandıran ve sürüş konforunu artıran çalışmalara imza atmaya devam eden yol yapım ekipleri, eş zamanlı olarak farklı noktalarda yol yapım işlerini planlı ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.