TOROSLAR BELEDİYESİ YKS’DE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Toroslar Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençleri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Güncel Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 15:35:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençleri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Belediye ekipleri, sınavın ilk oturumunda olduğu gibi ikinci oturumunda da öğrencilerin ve ailelerinin heyecanına ortak oldu. YKS’nin yapıldığı okulların önünde kurulan stantlarda, sınavdan çıkan gençlere ve evlatlarını bekleyen ailelere kumanya ikramında bulunuldu.

Aileler ve gençler ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

“GELECEĞİMİZ, GENÇLERİMİZİN GAYRETLERİYLE ŞEKİLLENECEK”

Eğitime ve öğrencilere verdiği desteklerle her zaman onların yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, büyük bir gayret ve azimle hazırlandıkları YKS’de başarılı olacaklarına ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyorum. Ülkemiz, iyi eğitim almış gençlerimizin gayretleriyle şekillenecek. Gençlerimize güveniyoruz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak, onların hedeflerine ve hayallerine ulaşmaları için yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.