GÜLTAK’TAN, “BİR KİTAP DA BENDEN” KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, deprem felaketinin vurduğu illerde yaşayan çocuklar ve gençler için başlatılan “Bir Kitap da Benden” kampanyasına, tüm Mersinlileri destek vermeye çağırdı.

Güncel Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 11:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, deprem felaketinin vurduğu illerde yaşayan çocuklar ve gençler için başlatılan “Bir Kitap da Benden”  kampanyasına, tüm Mersinlileri destek vermeye çağırdı.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şubesi’nin başlattığı ve Akdeniz Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Kent Konseyi’nin de destek verdiği “Bir Kitap da Benden” kampanyasıyla; 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin etkilediği kentlerde yaşayan çocuklar ve gençlere binlerce kitap ulaştırılacak. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrı ile ülke çapında başlatılan kitap bağışı kampanyasına tüm Mersinlileri destek vermeye davet etti.

Başkan Gültak; “Deprem bölgesinde bulunan çocuklarımız ve gençlerimiz için bağışlayacağınız kitaplar onlar için güzel bir hediye olacak. Kampanya, deprem sonucu kitaplarını kaybeden çocuklarımız için yaz tatili ile birlikte moral ve motivasyon desteği olacak. Kitap kampanyasına destek verecek bütün hemşerilerime de şimdiden teşekkür ediyorum. Toplanan tüm kitaplar, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem afetinin yaraladığı Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Adıyaman, Malatya, Elazığ ve Osmaniye illerimizde yaşayan çocuklarımıza ulaştırılacak” dedi.

Öte yandan “Bir Kitap da Benden” kampanyasına destek vermek isteyen Mersinliler, bağışlamak istedikleri kitapları, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasına (Eski Üniversite Hastanesi Acil Binası) ve Yenişehir Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teslim edebilir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.