Hobi bahçesiyle yeniden yaşama tutundu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın projeleri arasında yer alan Hobi Bahçesi projesi, emekli vatandaşların toplumsal hayata katılımını artırmada büyük bir katkı sağlamaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği proje, kanser hastası kadının

Güncel Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 13:34:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın projeleri arasında yer alan Hobi Bahçesi projesi, emekli vatandaşların toplumsal hayata katılımını artırmada büyük bir katkı sağlamaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği proje, kanser hastası kadının yaşamını da tamamen değiştirmeyi başardı.

Kanser başlangıcı teşhisi konulan ve kemoterapi gören iki çocuk annesi Belgin Taş, Hobi Bahçesi sayesinde yeniden hayata tutundu.

Belgin Taş'ın belediyeye yaptığı başvuru sonrasında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın talebiyle Merkez Mahallesi'ndeki Hobi Bahçesi'nden bir yer tahsis edildi. Burada çeşitli sebze, meyve ve çiçekler yetiştirmeye başlayan Taş, çoğu zamanını burada geçiriyor ve toprağın iyileştirici gücüne inanıyor. Hastaneye gittiğinde ise hastalığının gerilediğini büyük bir sevinçle öğrenen Taş; "Doğayı ve toprakla uğraşmayı her zaman sevmişimdir, bana enerji verirler. Her sabah buraya gelip kahvemi içer, kitabımı okurum. Ektiğim sebze ve meyveleri topladığımda ise çok mutlu oluyorum. Onlarla ilgilenmek, benim için büyük bir terapidir ve burada hastalığımla başa çıktım" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.