FEN İŞLERİ EKİPLERİ AKDENİZ’İN HER MAHALLESİNE HİZMET VERİYOR

Akdeniz’de asfalt yama, kilit taşı, kaldırım ve bordür tamiratları aralıksız sürüyor

Güncel Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 15:25:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz’de asfalt yama, kilit taşı, kaldırım ve bordür tamiratları aralıksız sürüyor

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan tüm mahallelerde asfalt yama, kilitli parke taşı serimi, karo kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, güçlendirilen araç ve gereç desteğiyle, sıcak havalara rağmen uzak yakın demeden ihtiyaç duyan her mahallede asfalt yama, kilitli parke taşı, kaldırım ve bordür yenileme hizmetlerini sürdürüyor.

Çankaya, Mahmudiye, Hal, Karaduvar, Nusratiye, Yeni Mahalle, Siteler, Güneş, Şevket Sümer ve Kulak mahallelerinin muhtelif sokaklarında kilit taşı ve kaldırım tamiratı yapan ekipler; Çilek Mahallesi’nin bazı sokaklarında da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

İhtiyaç duyan her mahalleye hizmet sürecek

Diğer yandan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda bulunan ağaçların çevresindeki bordürleri de yenileyen ekipler, Güneş Mahallesi’nde bulunan halı sahanın da dış cephe, iç cephe, kapılar, kale direkleri ve pencere korkuluklarını boyadı.

Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarına tanık olan mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti dile getirirken; uzak yakın demeden, zarar gördüğü tespit edilen tüm sokaklarda asfalt yama, kilit taşı ve kaldırım tamiratı devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.