MANEVİ KIZLARINDAN SEÇER’E BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ

Büyükşehir’in başarılı kız sporcularından oluşan Kır Çiçekleri, Babalar Günü dolayısıyla Başkan Seçer’e sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Güncel Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 11:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Büyükşehir’in başarılı kız sporcularından oluşan Kır Çiçekleri, Babalar Günü dolayısıyla Başkan Seçer’e sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Ellerinde çiçekler ve aldıkları kupalarla Seçer’i belediye binasının önünde karşılayan Kır Çiçekleri, hep bir ağızdan ‘Babalar Günü’nüz kutlu olsun’ diyerek Seçer’e sarıldı. Kır Çiçekleri’ni karşısında görmekten dolayı büyük mutluluk duyan Seçer de, sürprizleri için teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye’sinin, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde kız çocuklarına destek vermek ve başarılı sporcular yetiştirmek adına hayata geçirdiği ‘Kır Çiçekleri’ projesi kapsamında yetişen başarılı sporcular, kendilerinden baba sevgisini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Seçer’e Babalar Günü sürprizi gerçekleştirdi.

Başkan Seçer’i belediye binası önünde ellerinde çiçekler ve aldıkları kupalarla karşılayan Kır Çiçekleri, hep bir ağızdan ‘Babalar Günü’nüz kutlu olsun’ diyerek Seçer’e sarıldı. Kır Çiçekleri, Başkan Seçer’e keçelerle yaptıkları çiçeklerden oluşan ‘Kır Çiçekleri’ yazılı bir tablo da hediye etti. Kır Çiçekleri’ni karşısında görmekten dolayı büyük mutluluk duyan Seçer de, sürprizleri için teşekkür ederek sohbet etti.

Kır Çiçekleri ile yaptığı sohbette yaklaşan tatil dolayısıyla ‘İyi Tatiller’ dileyen Seçer, tatilde neler yapacaklarını sordu. Aileleriyle vakit geçirip bol bol dinleneceklerini söyleyen Kır Çiçekleri, Kır Çiçekleri Sporcu Yetiştirme Merkezi’ni, hocalarını ve Başkan Seçer’i çok özleyeceklerini de belirtti. ‘Biz de sizleri çok özleyeceğiz’ diyen Başkan Seçer ise, tatil sonu sık sık görüşeceklerini vurguladı.

Keyifli ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.