BAŞKAN YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Güncel Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 00:33:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Toroslar’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Toroslarımızda her gün farklı bir mahallemizde iftar sofraları kurduk, geleneksel Ramazan eğlencelerini çocuklarımızla buluşturduk. Karagöz-Hacivat, sihirbaz gösterisi ve İbiş’e kadar birçok etkinliğin yer aldığı panayırımızda, çocuklarımızın hatıralarında güzel anılar bıraktık. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 

“Mübarek Ramazan ayını geride bırakıp, bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak bu sevinç, buruk bir sevinç” diyen Başkan Yılmaz; “Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle bu bayramı buruk bir şekilde karşılıyoruz. Afetin acısını yüreklerimizde hissediyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.  Devlet- millet el ele yaralarımızı saracağız” ifadelerini kullandı.

 

Bayramların, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği, sevgi ve hoşgörünün en çok hissedildiği günler olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; “Ramazan Bayramı’nın ülkemize,  kentimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

“Tüm Tedbirlerimizi Aldık”

Başkan Yılmaz, vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Zabıta,  Temizlik ve Fen İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere çözüm masası ekiplerinin her an görev başında olacağını belirten Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini bayram boyunca da 0324 322 72 00 numaralı telefonumuzu arayarak iletebilirler” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.