TARSUS BELEDİYESİ HALK EKMEĞİ 1 TL YAPIYOR

Mersin genelinde yapılan zammın ardından ekmek fiyatlarının 9 TL'ye yükselmesiyle birlikte Tarsus Belediyesi, vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için çaba sarf ediyor.

Güncel Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 10:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin genelinde yapılan zammın ardından ekmek fiyatlarının 9 TL'ye yükselmesiyle birlikte Tarsus Belediyesi, vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için çaba sarf ediyor. Artan ekmek fiyatına rağmen Belediye Ekmek Fırınlarında üretilen 210 gram ekmeği 4 buçuk TL'den satışa sunarak, vatandaşlara destek oluyor. Tarsus Belediyesi Ramazan Ayı boyunca ise zorlu ekonomik koşullarda olan tüm Tarsuslulara 1 TL'lik bir fiyatla ekmek sunacaklarını duyurdu.  Başkan Bozdoğan, "Ekonomik koşullar ne olursa olsun, vatandaşlarımızın sofralarına ekmek koymak bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, ekonomik zorluklara rağmen uygun fiyatlı ekmeği vatandaşlarımızın sofralarına sunmaya devam edeceğiz. Ramazan Ayı’nda da üretilen ekmeği 1 TL’den halkımıza ulaştıracağız." dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Halk Ekmek Fabrikası hijyenik ve uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor.  Tarsus halkının ekmek sorununu ortadan kaldıran 2. ekmek fabrikasının açılmasıyla beraber aylık toplamda 2 milyon ekmek üretiliyor.

RAMAZAN’DA EKMEK 1 TL

Mersin genelinde ekmek fiyatları 9 TL’ye yükselmesine rağmen Tarsus Belediyesi, 210 gram ekmeği 4 buçuk TL'den satışa sunuyor. Ramazan Ayı’nda ise, zorlu ekonomik koşullarda olan tüm Tarsuslulara 1 TL'lik bir fiyatla ekmek sunacak. Ayrıca, Ramazan Bayramı’nın 3. gününe kadar bu düşük fiyatla satışa devam edecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ekmeğin temel bir gıda maddesi olduğunu ve vatandaşların bu temel ihtiyacını karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPTIK”

Başkan Bozdoğan halkın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak “Sosyal belediyeciliğin gereğini yaptık. Halkımızın ekmeğe ulaşımını kolaylaştırmak için 2. Ekmek fabrikamızı açtık. Artan zamlara rağmen ekmeği 4 buçuk TL’den halkımıza ulaştırıyoruz. Ayrıca geçen sene olduğu gibi bu yılda Ramazan’da ekmek 1 TL’den satılacak. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.