Tarsus Ticaret Borsası TÜRİB Genel Kuruluna ve ÜPAK Toplantısına katıldı.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz , Genel Sekreter Hasan Şanlı ile TÜRİB Acente Sorumlusu Ezgi Fındık Güngör ve TÜRİB ortağı Ticaret Borsaları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen, Borsamızın ortak olduğu, Türkiye Ürün İhtis

Güncel Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 11:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz , Genel Sekreter Hasan Şanlı ile TÜRİB Acente Sorumlusu Ezgi Fındık Güngör ve TÜRİB ortağı Ticaret Borsaları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen, Borsamızın ortak olduğu, Türkiye Ürün İhtisas Borsası A.Ş. (TÜRİB) 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladılar. 

TÜRİB ‘in olağan genel kurulunun ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığında gerçekleşen Tarsus Ticaret Borsası’nın da ortak olduğu önümüzdeki dönemde faaliyete geçecek olan (ÜPAK)Ürün Piyasası Aracı Kurumları’yla ilgili istişare toplantısı da gerçekleştirildi.. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.