TARSUS BELEDİYESİ, SICAK ASFALTLA YOLLARA YENİ BİR SOLUK GETİRİYOR

Kırsal mahallelerin ardından merkez mahallelerde de sıcak ve sathi asfalt işlemlerini programlar dâhilinde sürdüren Tarsus Belediyesi, mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım için çalışmalarına devam ediyor.

Güncel Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 23:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırsal mahallelerin ardından merkez mahallelerde de sıcak ve sathi asfalt işlemlerini programlar dâhilinde sürdüren Tarsus Belediyesi, mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım için çalışmalarına devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, son olarak gelen talep üzerine Kırklarsırtı Mahallesi’ne bin 200 ton sıcak asfalt çalışması yaparak vatandaşın takdirini topladı.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Tarsuslulara daha rahat ve konforlu yollar kazandırmak amacıyla, Kırklarsırtı Mahallesi 2657. Sokak’ta ekipler tarafından asfalt çalışması sürdürülüyor. Eş zamanlı olarak kentin çeşitli noktalarından asfalt çalışmalarına devam eden Tarsus Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler üzerine anında müdahale ederek kentin çehresini yeniliyor.  Yapılan bu asfalt çalışmasıyla hem mahalle halkı rahatlıyor, hem de araç sürücülerinin konforlu bir şekilde seyahat etmesi sağlanıyor. 650 metrelik yola sıcak asfalt çalışmaları yapılarak vatandaşların mağduriyetleri gideriliyor. Yapılan bu çalışma ile toplamda bin 200 ton sıcak asfalt kullanılarak Tarsus’a daha iyi bir ulaşım deneyimi yaşaması sağlandı.

“KENTİMİZİN KONFORLU YOLLARA KAVUŞMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yapılan asfalt çalışmaları hakkında  “Vatandaşlarımızın talepleri dikkate alarak kentimizin konforlu yollara kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarsus’un çehresini yenileyerek yeni yollar kazandırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.