GÜLTAK: “BİR 5 YILA DAHA İHTİYACIMIZ VAR”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, hayata geçirdikleri projelerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini dile getirerek; “Hizmet ve projelerimizin yanında huzur, barış ve kardeşlik iklimi devam edecek.

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 16:17:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, hayata geçirdikleri projelerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini dile getirerek; “Hizmet ve projelerimizin yanında huzur, barış ve kardeşlik iklimi devam edecek. Kimseyi ayrıştırmayacak, herkesi kucaklayacağız. Kadınlar, gençler ve çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için bir 5 yıla daha ihtiyacımız var” dedi.

Seçim kampanyası kapsamında Akdeniz’de her mahalleyi, her sokağı ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, son olarak Şevket Sümer, Güneş ve Müfide İlhan mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde Gültak, Şevket Sümer ve Güneş Mahallesi’nde esnafları gezerek, hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sıcak sohbetler gerçekleştiren Gültak, yaptıkları çalışmaları, projeleri anlatarak, 31 Mart’taki seçimlerde destek istedi.

“Herkese ve her kesime ulaşıp hizmet verdik”

Müfide İlhan Mahallesi’ndeki halk buluşmasında konuşan Başkan Gültak, 2019 yılından sonra Akdeniz’e huzur, barış ve kardeşlik geldiğini söyledi. Artık ilçenin üstündeki kara bulutların kalktığını vurgulayan Başkan Gültak; “Kadınlar ve gençler için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Biz geldiğimizde etüt merkezi yoktu. Şimdi ise Türkiye’nin en havalı etüt merkezlerinden birini hayata geçirdik. Çocuklar oradan destek alarak üniversiteleri kazanmaya başladılar. Akdeniz’de yaptığımız ilklerden biri de ‘Hoş geldin Bebek’ projesi oldu. Yeni doğan çocuklara hoş geldin dedik, hepsine birer çanta yolladık. Böyle bir hizmet de daha önce yoktu. Şu ana kadar 8 bin bebeğe ulaştık. İyi günlerinde yanlarında olduk. Bu süreçte yaşlılarımızı da yalnız bırakmadık. Bizi arayan yaşlılarımızın evlerini temizledik, kişisel bakımlarını yaptık. Daha önce Akdeniz’de bu hizmetler de yoktu” diye konuştu.

“kadınlar, gençler ve çocuklarımız için 5 yıla daha ihtiyacımız var”

31 Mart’ta kritik bir seçime gidileceğini belirten Gültak, “31 Mart’ta sandığa sahip çıkalım. Çocuklarımızın geleceği için sizden bir 5 yıl daha istiyorum. Geçen 5 yılda yaptığımız projeleri gördünüz. Bu projelerimiz devam edecek. Bunların yanında huzur, barış ve kardeşlik devam edecek. Kimseyi ayrıştırmayacağız, herkesi kucaklayacağız. Cumhuriyeti, devletini kabul eden herkes ‘kardeştir’ diyeceğiz. Biz kimsenin, diliyle, mezhebiyle uğraşmıyoruz. Hepimiz kardeşiz. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için bir 5 yıla daha ihtiyacımız var. Zihinsel devrim gerçekleşsin. Bunun devamı için halkımızdan 31 Mart’ta yapılacak seçimde destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.