Öz: “Yayla turizmi ile bulutlara dokunan Toroslar yaratacağız”

Toroslar’da gitmedik mahalle bırakmayan Öz, “Kırsal alanlarımızda kültürümüzü ve doğamızı koruyacak bir yayla turizmi geliştirmek en temel ilkelerimizden biri olacak.

Siyaset Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:39:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Toroslar’da gitmedik mahalle bırakmayan Öz, “Kırsal alanlarımızda kültürümüzü ve doğamızı koruyacak bir yayla turizmi geliştirmek en temel ilkelerimizden biri olacak. İlçemizde kırsal mahallelerimizi destekleyerek, her biri kendine has bir Eko-Köy olacak şekilde ekolojik turizmin hizmetine sunacağız. Bu sayede de yayla turizmi ile bulutlara dokunan Toroslar’ı yaratmış olacağız” dedi.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ziyaret ettiği her mahallede büyük ilgiyle ve kurban kesilerek karşılanan Öz, Arslanköy Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında Arslanköy’de düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Öz, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için destek istedi.
 
Öz, daha sonra beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ile birlikte Tırtar, Değnek, Atlılar, Alanyalı, Kızılkaya ve Değirmendere mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Öz, vatandaşlarla da sohbet etti. Talebi olan vatandaşları da dinleyen Öz, talepleri tek tek not aldı. Vatandaşa projelerinden bahseden Öz, yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.
 
“YAYLA TURİZMİ İLE BULUTLARA DOKUNAN TOROSLAR YARATACAĞIZ”
 
Öz, ziyaret ettiği mahallelerdeki vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Kırsal alanlarımızda kültürümüzü ve doğamızı koruyacak bir yayla turizmi geliştirmek en temel ilkelerimizden biri olacak. Örnek mahalleler ve Kırsal Eko-Turizm projeleri kapsamında doğal ve kültürel özellikleri korunmuş olan kırsal mahallelerimizi örnek mahalleler olarak belirleyeceğiz. Örnek mahallelerimizi destekleyerek, her biri kendine has bir Eko-Köy olacak şekilde ekolojik turizmin hizmetine sunacağız. Bu sayede de yayla turizmi ile bulutlara dokunan Toroslar yaratmış olacağız” dedi.
 
“KIRSAL BÖLGELER SPOR VE SOSYAL TESİSLER İLE HAYAT BULACAK”
 
Hayata geçireceği projelerle birlikte ilçeye bağlı kırsal mahallelerde “Spor ve sosyal alan olmayan mahalle kalmayacak” diyen Öz, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde sosyal tesisler ve spor tesisleri şehir içi ile sınırlı kalmaktadır. Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımız bu imkanlardan mahrum kalmıştır. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımıza spor ve sosyal faaliyet fırsatları sağlamak için nüfusa ve ihtiyaçlara orantılı olarak yeni tesisler kuracağız. Gençlerimizin yaylalara ilgisini artırmak için spor tesisleri, yaz kampları ve sporcu geliştirme yaz okulları düzenleyeceğiz.”
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.