AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ODA MÜZİĞİ YARIŞMASINA DESTEK

Akdeniz Belediye Meclisi’nde, Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği tarafından Kasım ayında düzenlenecek olan “Altıncı Oda Müziği Yarışmasına” 25 bin TL maddi destek sağlanması oybirliği ile kabul edildi.

Güncel Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 22:19:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Meclisi’nde, Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği tarafından Kasım ayında düzenlenecek olan “Altıncı Oda Müziği Yarışmasına” 25 bin TL maddi destek sağlanması oybirliği ile kabul edildi.

Akdeniz Belediye Meclisi, Temmuz ayı 2’nci birleşim, 1’inci oturumunu; M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda konferans salonunda gerçekleştirdi. Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Meclis toplantısında, bir önceki birleşim tutanak özeti oylanıp kabul edildi.

Oda Müziği Yarışması’na 25 bin TL destek

Meclis’te, Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği tarafından 2023 yılı Kasım ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan “6’ncı Ulusal Oda Müziği Yarışmasına”, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinden yapılacak olan KDV dâhil 25 bin TL tutarındaki nakdi destek ile ilgili komisyonlardan oybirliği ile gelen konu görüşüldü. Konu, Meclis üyelerinin de oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 49. Maddesi ile Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik gereğince düzenlenen III sayılı dolu kadro değişiklik cetveli ile komisyonlara havale edilen konu da görüşüldü. Komisyonlardan da oybirliği ile gelen konu, Meclis üyelerinin de oybirliği ile kabul edildi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı, 4 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00’da yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.