Semih Özsu ‘’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü’’ mesajı

Semih Özsu; ’Milletimizin topyekûn mücadelesinin ortak eseri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını büyük bir gururla kutluyoruz" dedi.

Güncel Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 17:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Semih Özsu; ’Milletimizin topyekûn mücadelesinin ortak eseri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını büyük bir gururla kutluyoruz" dedi.

Başkan Semih Özsu mesajına şöyle devam etti;’’ Çanakkale Zaferi, tarihin akışını değiştiren, yokluk ve yoksulluk içindeki bir milletin yeniden varoluş mücadelesinin adıdır.

Tarih boyunca, İstiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve vatanın bölünmez bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, esaret altında yaşamayı kabul etmeyerek bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, vatan topraklarını canı pahasına korumasını her zaman bilmiştir. İşte bu şanlı zafer, bu eşsiz destan ırk, mezhep, din, dil, ayrımı olmaksızın, asırlardır bir arada kardeşçe yaşayan ve birbirlerine kenetlenen tek vücut olmuş Atalarımız tarafından, onurlu bir bağımsızlık mücadelesinin sonucunda canlarıyla, kanlarıyla yazdıkları dünya tarihinin en büyük bağımsızlık destanıdır. Bu nedenle, büyük bedeller ödeyerek bu destanı yazan Atalarımıza karşı, bizlere emanet ettikleri bu cennet vatanı; Milli birlik ve dayanışma içerisinde çok çalışarak, bizden sonraki nesillere daha güçlü ve güvenli bir şekilde bırakmak en önemli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatını feda eden aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.