AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören çocuklarla bir araya geldi.

Güncel Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 18:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sevincine ortak olan Eş Başkanlar, özel durumu olan çocuklar ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören küçük çocukların katıldığı bir buluşma gerçekleşti. Eş Başkanlar Arslan ve Sarıyıldız’ın da katıldığı etkinlikte, kukla gösterisi düzenlendi, gitar çalan çocuklar dünya barışı ve kardeşliğe özlemi anlatan şarkılar söyledi. Ankara havalarına da eşlik eden çocuklar ve aileleri mutlu dakikalar geçirirken, Eş Başkanlar da çocuklara hediyeler vererek sevinç ve mutluluklarına ortak oldu. Etkinlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırlanan bir pasta da kesildi.

“Çocuklarımızın yüzünün güldüğü bir gelecek hepimizin özlemi”

Buluşmada ailelere hitap eden Eş Başkan Sarıyıldız; “Akdeniz Belediyesi olarak çocuklarımızın yararına bu tarz etkinlikler düzenleyip, yüzlerindeki tebessümü arttırmak bizleri çok mutlu etti. Bugün 23 Nisan, siz çocuklarımızın bayramı, kutlu olsun. Çocuklarımızın yüzünün güldüğü, daima mutlu oldukları bir gelecek hepimizin özlemi ve tahayyülüdür. Bizler de bu amaçla çocuklarımızın yanında olacağız. Sağlık sorunları ile uğraşan çocuklarımıza ve ailelerine elimizden gelen her türlü maddi manevi desteği sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Özel durumu olan çocuklarımızın daima yanında olacağız”

Eş Başkan Nuriye Arslan da etkinlikte yaptığı konuşmada, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Arslan; “Anneler için dünyada en değerli şey çocuklarının sağlığıdır, onların güvenli bir geleceği olmasıdır. Elbette belediye olarak özel durumu olan sevgili çocuklarımıza, belediyemizin tüm imkanlarını sunacağımızı bir kez daha belirtmek isterim. Hep birlikte çocuklarımız için daha sağlıklı, güvenli, çok daha güzel ve yaşanılabilir bir dünya oluşturmak için uğraşmalıyız. Rabbim, sağlık sorunu yaşayan bütün çocuklarımıza şifalar, anne ve babalarına da güç versin” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.