TÜRKİYE’NİN EN UYGUN FİYATLI KIR DÜĞÜN SALONU TARSUS’TA AÇILDI

Hayat pahalılığının artması ile birlikte evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere müjdeli haberi veren Tarsus Belediyesi, Türkiye’nin en uygun Kır Düğün Salonu’nu hizmete açtı.

Güncel Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 13:47:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Hayat pahalılığının artması ile birlikte evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere müjdeli haberi veren Tarsus Belediyesi, Türkiye’nin en uygun Kır Düğün Salonu’nu hizmete açtı.  Her gün 1 açılış yaparak Tarsusluların hizmetine sunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, final açılışıyla en yeni, en uygun hizmeti kazandırdı.

Tarsus Belediyesi, "her güne bir açılış" mottosuyla kente değer katan çeşitli açılışları Tarsus'a kazandırdı. Son açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşen Tarsus Belediyesi, 82 Evler Mahallesi'ndeki Berdan Parkı'na, Kır Düğün Salonu'nu hizmete açtı.

Şehir Park Düğün Salonu'ndan sonra kır düğün konseptini vatandaşların hizmetine sunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'a Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarını kazandırdı. Tarsus Belediyesi, düğün salonunu Tarsuslular için ücretsiz olarak açarken sadece giderler için 3 bin TL ücret talep ediyor. Evlenecek çiftlerin bütçesini rahatlatan bu düğün salonları, konumu ve açık alanıyla çiftlerin favori mekânı haline geliyor.

TARSUS BELEDİYESİ EN EKONOMİK VE KULLANIŞLI OLANINI HALKIN HİZMETİNE SUNUYOR

Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Polat, yapılan hizmetlerin önemine değinerek “Hizmet yaparken her daim olmayanı, eksik olanı yapma ve başarması ile kendini kanıtlayan belediyemiz, bugün yine bir ilki yaparak Kır Düğün Salonu’nu benzer örneklerinin en ekonomik ve kullanışlı olanını halkın hizmetine sunacaktır. Eğiten üreten kent anlayışı ile sürdürmüş olduğumuz belediyecilik anlayışımızda, eski binaların yenilenip ve işlev kazanması bizim çok kıymetli.” dedi.

“NE YAPIYORSAK HALKIN YARARINA OLMALI”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan Yardımcısı Polat “4 yıllık hizmet sürecimizde kreşler, doktor odaları, okuma salonları, park ve yeşil alanlar, tarım uygulama alanları, hobi bahçeleri, muhtar odaları, marketler, restoran gibi Tarsus’a toplamda 266 kamusal alan kazandırdık. Kentte yaşayan halkın yeni hizmetler alması için neler yapabiliriz diye kafa yoran belediye başkanımız “ Ne yapıyorsak halkın yararına olmalı” sözü çalışmalarımız hep ışık tutmaktadır.” ifadelerini kullandı.

TARSUS BELEDİYESİ DÜŞÜK ÜCRETLE DÜĞÜN SALONUNU HİZMETE AÇTI

Sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Polat “Hayat kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimizin ödeyeceği nikâh salon ücretlerinden feragat eden belediyemiz, yine onların mutluluklarına katkı sunmak için hizmete açtığı düğün salonlarından da çok düşük ücretler talep ederek, kamu görevini sürdürmektedir.” diyerek düğün salonunun hayırlı olmasını diledi.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ÇOK GÜZEL BİR HİZMET”

Tarsus için önemli bir kazanım olduğunu belirten bir vatandaş “Çok beğendim, evimizde burada olduğunu için çok iyi oldu. Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir hizmet.” ifadelerini kullandı.

“DİĞER DÜĞÜN SALONLARI ÇOK PAHALI”

Yapılan hizmetin çok kıymetli olduğunu söyleyen başka bir vatandaş “Çok mutlu olduk böyle bir hizmeti açtıkları için. Gençler için çok iyi. Diğer düğün salonları çok pahalı. Uygun fiyatlı sundukları için çok teşekkür ederiz.” dedi.

“HAYAT PAHALI, DURUMU İYİ OLMAYANLARA ÇOK İYİ OLDU”

Gençlerin düğün masraflarını hafifleteceğine değinen bir diğer vatandaş “Hayat pahalı, durumu iyi olmayanlara çok iyi oldu. Allah razı olsun başkanımızdan çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.