MHP TARSUS İLÇE BAŞKANI FATİH MEHMET YILDIRIM'DAN KAMUOYUNA

Tarsus Kamuoyuna,

Siyaset Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 17:35:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Kamuoyuna, 
 
Değerli hemşehrilerimiz, dün bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayımız Sn. Mahmut TAT Bey ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Serdar SOYDAN Bey'i karşılayarak, Batı Gişelerinde bekleyen coşkulu bir kalabalık eşliğinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımıza gelerek burada Aday Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. 
 
Siz Değerli Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ve teveccühleriyle karşılama programımız konvoya, Aday Tanıtım Toplantımız ise adeta bir mitinge dönüştü. 
 
Dolayısıyla öncelik olarak, trafikte yaşanan herhangi bir aksama oldu ise ya da yüksek ses neticesinde bir rahatsızlığa sebep verdiysek çok kıymetli hemşehrilerimizin affına sığınıyor, özürlerimizi kabul etmelerini temenni ediyoruz. 
 
Bununla beraber muhteşem coşkumuza gerek sahada gerek evlerinde, iş yerlerinde bizleri selamlayarak, tebessüm ederek destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. 
 
Yanımızda olmayı yürekten isteyen ancak haklı gerekçeliriyle dün aramızda bulunamayan her bir gönüldaşımıza da yine ayrı ayrı teşekkür ederiz. 
 
Cumhur İttifakı paydaşımız Adalet ve Kalkınma Partisine gönül vermiş, destekleriyle gücümüze güç katan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. 
 
Emekleri ile her daim omuz omuza yürüdüğümüz Teşkilatlarımızın kıymetli Başkan ve yöneticileri ile her bir mensubuna ayrı ayrı teşekkür ederiz.
 
Heyecanımıza ortak olan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. 
 
Programımızı sağlıklı bir şekilde tamamlamak adına gerekli tüm tedbirleri alan Emniyet Teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ederiz. 
 
Karşılama ve aday tanıtım toplantımıza yoğun ilgi gösteren, emekleriyle halkın sesi olan Basın Mensuplarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. 
 
Tarsus'a, Tarsuslu'lara, Tarsus sevdalılarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, yürekten sevgilerimizi ve sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 
 
 
       Fatih Mehmet YILDIRIM 
     MHP TARSUS İLÇE BAŞKAN
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.