Çağlayan Tarsus TSO’da iş insanlarıyla buluştu

Önceki Dönem Ekonomi Bakanlarından Zafer Çağlayan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan iş insanlarıyla bir araya geldi.

Güncel Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 13:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Önceki Dönem Ekonomi Bakanlarından Zafer Çağlayan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan iş insanlarıyla bir araya geldi.

Tarsus TSO’da Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak tarafından karşılanan Bakan Çağlayan’a Tarsus ve bölgede devam eden yatırım projeleri hakkında bilgi verildi. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik ihtiyacına yönelik mobil santral talebi başta olmak üzere Türkiye’nin kurulan ilk tarım teknoparkı olan Mersin Agropark, Tarsus Sahil Bandı Projesi ve Tarsus’un il olması konuları gündeme getirilen konuların başında yer aldı.

Başkan Koçak, Tarsus’un mega yatırım projeleriyle artık kabuğuna sığmadığına dikkat çekerek, kentin her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti.

Bakan Çağlayan da yatırım projeleriyle yakından ilgileneceklerini ve dile gerilen taleplerin takipçisi olacaklarına dikkat çekerek, Tarsus OSB ve Mersin Agropark’a yönelik taleplerle ilgili kurumların üst düzey yöneticileriyle video konferans aracığıyla canlı bağlantı kurdu ve Başkan Koçak’ın birebir görüşmesini sağladı.

AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Milletvekili Adayları ile Parti heyeti ve iş insanlarının katıldığı toplantıda daha sonra yol haritası ve izlenecek stratejiler paylaşıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.