TARSUS SU PARKI, 2023 YAZ SEZONU YOĞUN İLGİYLE AÇILDI!

Tarsus Belediyesi sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinleme imkanı sunan, hijyenik koşullarda yüzme kurslarına da ev sahipliği yapan Tarsus Su Parkı’nın 2023 yaz sezonunu açtı.

Güncel Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 11:26:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinleme imkanı sunan, hijyenik koşullarda yüzme kurslarına da ev sahipliği yapan Tarsus Su Parkı’nın 2023 yaz sezonunu açtı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Tarsus Su Park’ta aynı zamanda vatandaşlara yüzme kursu imkânı da tanınıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Çukurova’mızın sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımıza Tarsus Su Parkı’nda serinleme ve keyifli vakit geçirme imkânı sunuyoruz. “ dedi.

Tarsuslulara sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında serinleme imkânlarından birisini sunan Tarsus Su Park havuzu, alınan su numunelerinin laboratuvarlarda analiz edilmesi ardından vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek düzeye getirildi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın talimatı ile giriş ücretinin uygun tutulduğu Tarsus Su Park, gerekli hijyen taramalarının ardından vatandaşların hizmetine açıldı. 2023 yaz sezonunda açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Tarsus Su Parkında aynı zamanda 7’den 70 e her vatandaşa yüzme kursu imkânı da tanınıyor. Hafta içi her gün sabah 8.30- 9.45 öğleden sonra ise 17.15- 18.30 da toplam 4 seans ve 15 iş günü içinde yüzme kursu veriliyor.

YÜZME KURSLARI DA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar karma, Salı günü kadınlar, Cumartesi ise aile günü olarak belirlenen Tarsus Su Park vatandaşlara hizmet veriyor. Havuz giriş fiyatları yüksek enflasyona rağmen hafta içi 100, Pazar günü 125 TL olarak belirlenirken, özel ve deneyimli eğitmenler eşliğinde yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Yüzme kursları Yüksek enflasyona rağmen yüzme kurslarının ücreti ise cüzi miktarda tutuldu. Havuzun kullanım saatleri ise hafta içi 11.30’dan akşam 16.00’a kadar, hafta sonu ise saat 10.00- ile 16.00 olarak belirlendi.

Tarsus Su Park Havuz Müdürü Gani Nazlıgül hijyenik koşullarda hizmet verdiklerini belirterek, ‘’Her sezon olduğu gibi Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla vatandaşlarımız için en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımızı sıcak yaz günlerinde Tarsus Su Parkımıza bekliyoruz. Piyasa şartlarının altında fiyatlarımız ile vatandaşlarımıza hijyenik koşullarda hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

 “TARSUSUMUZDA HER İMKÂNI SUNMAYA GAYRET EDİYORUZ’’

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Özellikle sıcak yaz günlerinde size serinleme imkanı sunan ve aynı zamanda yüzme kurslarıyla yeni beceriler kazanmanıza olanak sağlayan bu tesisimizde hijyenik koşulları en üst düzeyde sağlayarak güvenli bir ortam oluşturduk. Tarsus halkını, gençlerimizi, çocuklarımızı temiz hijyenik bir ortamda serinletebilmek, eğlendirebilmek hem de yaz tatillerini keyifli bir hale getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. “ dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.