HALKIN BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN KÖYLERDE HALKLA İÇ İÇE

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yoğun çalışma temposunda köy ziyaretlerini sürdürüyor

Güncel Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 14:39:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yoğun çalışma temposunda köy ziyaretlerini sürdürüyor. Köy halkıyla bir araya gelen Başkan Bozdoğan, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Göreve geldiği günden bu yana 210 eseri Tarsus’a kazandırıp halkın hizmetine sunan Bozdoğan; köy yolları, sosyal tesisler, tren yolunun yer altına alınması, tarıma destek, arazi yollarının açılması ve diğer projeleriyle gittiği her yerde takdir ediliyor.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Memleket Partisi ilçe Başkanı Ömer Yalçın, parti üyeleri, gençlik kolları ekibi, belediye başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerde, her kesimden vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Göreve geldiği günden bu yana, Tarsus'un köylerinde doğrudan yerinde tespitler yaparak vatandaşların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hizmet üreten Başkan Bozdoğan, 210 eserlik çalışmalarıyla takdir topluyor. Özellikle köy yollarının açılması konusundaki çalışmalarıyla memnuniyetlerini dile getiren köy sakinleri, Başkan Bozdoğan'a teşekkürlerini iletiyor.
BAŞKAN BOZDOĞAN TARSUS'UN DÖRT BİR YANINDA HALKLA İÇ İÇE
Başkan Bozdoğan, yapılan çalışmaları anlatırken, 2024 yılında da devam edecek olan büyük projelerle Tarsus'un geleceğine yatırım yapacaklarını belirtti. Tarsus'un dört bir yanındaki köylerdeki halkla birebir temas halinde olan Başkan Bozdoğan, sadece sorunları dinlemekle kalmayıp çözüm önerileri sunuyor ve vatandaşların beklentilerine cevap veriyor.
“HERKESE GÜZELLİK YAPTIN, HERKES SENİ SEVİYOR, BİZ SENİN YANINDAYIZ”
Bolatlı köyünde bir vatandaş, “Benim desteğim her zaman Haluk Bozdoğan’a. Ben başka partiliyim, yıllarca onlara koşturdum. Ama sen göreve geldiğinde bir işçiyi çıkarmadın. Herkese güzellik yaptın, herkes seni seviyor. Biz senin yanındayız.” ifadelerini kullandı.
Başkan Bozdoğan’ın köy ziyaretleri sürecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.