MESKİ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURULU’NUN 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi gerçekleştirildi. MESKİ’nin 2022 yılı mali yılı kesin hesap cetveli madde madde okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Güncel Yayın: 31 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2023 18:16:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi gerçekleştirildi. MESKİ’nin 2022 yılı mali yılı kesin hesap cetveli madde madde okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda MESKİ Genel Müdürlüğü Kadro Derece ve Kadro İptal İhdas Değişikliği Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konu oy birliğiyle kabul edildi. MESKİ Genel Müdürlüğü 2022 Mali Yılı Kesin Hesap ve ekli Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun maddeleri ise tek tek oylanarak kabul edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.