TARSUS BELEDİYESİ 1600 GÜNDE 546 KM YOLU ASFALTLADI

Tarsus’ta kesintisiz ve daha güvenli ulaşım için kentin dört bir yanında yoğun çaba harcayan Tarsus Belediyesi, 1600 günde 546 kilometre asfalt yaparak vatandaşların daha konforlu yollara kavuşmasını sağladı

Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 14:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus’ta kesintisiz ve daha güvenli ulaşım için kentin dört bir yanında yoğun çaba harcayan Tarsus Belediyesi, 1600 günde 546 kilometre asfalt yaparak vatandaşların daha konforlu yollara kavuşmasını sağladı. Başkan Bozdoğan, "Amacımız, kentimizin tüm mahallelerinde yol kalitesini yükseltmek ve Tarsus’umuzda daha rahat bir yaşam sürdürülebilmesine katkıda bulunmaktır," dedi.

Tarsus Belediyesi, hem kırsal hem de merkez mahallelerde sıcak ve sathi asfalt işlemlerini kesintisiz bir şekilde sürdürdü. 1600 günde tamamlanan bu yoğun çalışma sonucunda 546 kilometre yol yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bir program çerçevesinde yollar güvenli hale getirildi. Öncelik gerektiren bölgelerden başlayarak çalışmalarını sürdüren ekipler yoğun bir tempoyla yıllarca girilmedik birçok yolu da asfaltlayarak konforlu ulaşım sağladı. Ayrıca, fiziki koşullara bağlı olarak yenileme ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştirildi. Tarsus ilçesinin altyapı ve ulaşım sorunlarına odaklanan Başkan Bozdoğan, bu hedef doğrultusunda büyük adımlar atarak kentin yol kalitesini yükseltiyor. Yapılan asfalt dökümleri sayesinde yollar modern bir görünüm kazanırken, vatandaşlar da daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebiliyorlar.

“GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ ŞEHRİMİZE DEĞERLER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞTIK”

Yapılan her çalışmanın geleceğin modern Tarsus’unu oluşturacak bir basamak olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan, "Tarsus'un ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. 546 km asfalt dökümü gerçekleştirerek, Tarsus’umuzun yollarını daha modern ve kullanışlı hale getirdik. Amacımız, Tarsus'un geleceğini inşa ederken, vatandaşlarımızın günlük yaşamını da kolaylaştırmaktır." dedi.

Tarsus halkı da yapılan bu altyapı yatırımlarının kentin yaşam kalitesini artırdığına ve günlük yaşamlarını olumlu yönde etkilediğine vurgu yaparak kentin yol standartlarının yükseldiğini, köylerde güvenli ulaşım sağlandığı belirterek Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.