Serdar Soydan: “Öncelik sıralaması ve sorunlar doğru belirlenmiyor”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin’in sorunlarının belirlenmesinde öncelik sıralamasının doğru yapılmadığını, sorunların tespitinde de yanlışlıklar yapıldığını söyleyerek,

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 10:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin’in sorunlarının belirlenmesinde öncelik sıralamasının doğru yapılmadığını, sorunların tespitinde de yanlışlıklar yapıldığını söyleyerek, “Sorunları ile büyük bir şehiriz. Plansız büyüme bu kente hiçbir şey kazandırmadı. Mersin’in sorunları belirlenirken öncelik sıralaması yanlış yapılıyor. Biz aday olduğumuzda, ilk önce sorunları belirlerdik. Öncelikli çıkan sorunlara özel çalışmalar yaptık. Projelerimizi buna göre belirledik.”Dedi.
 
“Mersin’i ilk 5’e sokacağız”
 
Mersin Ticaret Borsası ile Nakliyeciler Sitesini ziyaret eden Serdar Soydan, sorunları ve talepleri yakından takip ettiğini, beklentileri, kentin ticaret potansiyelini ve neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini, Mersin’i yaşanabilir kentler sıralamasında ilk 5’e sokacaklarını kaydetti.
 
“Nakliyeci esnafımıza yeni siteleri için ödeme kolaylığı sağlayacağız”
 
Nakliyeci esnafının sorunlarına da dikkat çeken Serdar Soydan: “Sizlerin dertlerini çok iyi biliyorum. Saatleriniz trafikte geçiyor. Limanda ne kadar zaman kaybettiğinizi en iyi siz biliyorsunuz. ‘İlçe belediyesi bizimle uyumlu değil, hükümet destek vermiyor’ gibi mazeretler duyuyoruz. Bir Bakanı ziyaret edip hangi talepte bulundunuz? ‘Bakanı tanımam, Cumhurbaşkanını tanımam. O benim dengim değil’ derseniz bu olmaz. 1 Nisandan sonra yapılacak nakliyeciler sitesinin ödemelerini minimize edip, sizleri yormayacak uzun vade ödeme planı noktasında yardımcı olacağız.”  diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.