VERİMLİ, KARSAVURAN VE SİMİTHACILI MAHALLELERİNDE SATHİ ASFALTLAMA YAPILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, dört bir noktada asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Güncel Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 12:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, dört bir noktada asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte faaliyetlerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’a bağlı ova bölgede yer alan Verimli Mahallesi, Karsavuran Mahallesi ve Simithacılı Mahalleleri’ni bağlayan yol güzergahında çift kat sathi asfaltlama gerçekleştirdi.

Karsavuran-Verimli ile Verimli-Simithacılı Mahalleleri arasında gerçekleşen yol çalışmasında önce zemin iyileştirme işlemi uygulayan Mersin Büyükşehir ekipleri, ardından kombi araçlar vasıtasıyla 6.3 kilometre uzunluğunda asfalt serimini yaptı.

Tarımsal üretimin yoğun yapıldığı bölgede şikayetlere neden olan yol ağında çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, yolu güvenli geçiş yapılır duruma getirdi.

CAHAR DUDAYEV CADDESİNDE ÇALIŞMA

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri Tarsus kent merkezinin en büyük mahalleri arasında yer alan Ergenekon Mahallesi’nin ana arteri konumunda ki Cahar Dudayev Caddesi’nde de çalışma yürütüyor.

Söz konusu cadde üzerinde 700 metre uzunluğunda ki alanda oldukça yıpranan orta refüj bordür taşları sökülürken, yenileme işlemi uygulanacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.