11. Uluslararası Soli Güneş Festivali Motive ile başladı

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Soli Güneş Festivali rap müziğin sevilen ismi Motive konseri ile başladı.

Güncel Yayın: 24 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 24.06.2023 22:04:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Soli Güneş Festivali rap müziğin sevilen ismi Motive konseri ile başladı.

Her yıl on binlerce insanı buluşturan Uluslararası Soli Güneş Festivalinin gündüz bölümünde Soli Arena konser alanında etkinlik dans gösterileri, müzik dinletisi ve spor etkinliklerinin yapıldı. Alternatif enerji kaynaklarının anlatıldığı stantların yanı sıra Mersin tatlarının ve el ürünü yiyecek, hediyeliklerin yer aldığı festivalde çeşitli spor ve sanat toplulukları gösterilerini sergileme imkanı buldu.

Festivalin akşam bölümünde ise, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği rap şarkıcısı ve söz yazarı Motive konser verdi. Çeşitli ışık ve ses gösterilerinin altında sevilen parçalarını seslendiren Motive’ye alanı dolduran on binlerce hayranı hep bir ağızdan eşlik etti.

Unutulmaz bir gece yaşatan Motive’ye sahnede çiçek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, görev yaptığı süre boyunca her zaman genclerin taleplerine önem verdiklerini söyledi. Motive’yi yapılan anketlerde en fazla oyu alması nedeniyle getirdiklerinin altını çizen Başkan Tarhan, aydınlık Türkiye’nin gençlerin ellerinde yükseleceğini ifade etti.

24 Haziran Cumartesi Haluk Levent konseri ve 25 Haziran Pazar günü de Simge Sağın konserleri ile devam edecek festival kapsamında Mersin’in yetenekleri de hünerlerini sergilemeye devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.